X
تبلیغات
آرسیمن - طرز پخت سمبوسه گوشت

آرسیمن

طرز پخت سمبوسه گوشت

طرز تهیه سمبوسه گوشت

مواد لازم برای خمیر سمبوسه:

۱. ۵۰۰ گرم آرد

۲. ۹۰ گرم کره

۳. ۲۸۰ گرم آب گرم

۴. دو تا تخم مرغ

۵.کمی آب زعفران برای رنگ دادن به خمیر

مواد لازم برای رول کردن خمیر:

۱. ۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده

۲. ۶تا فلفل سبز تند

۳. یک عدد پیاز

۴. ۲ قاشق غذا خوری رب گوجه فرنگی

۵. مقداری روغن برای تفت دادن گوشت

۶. مقداری نمک و فلفل برای مزه دار کردن گوشت

طرز تهیه خمیر:

ابتدا کره را در آب حل میکنیم ،

تخم مرغهارو تو یه ظرف جداگانه میشکونیم و هم میزنیم،

بعدش تخم مرغها و آب رو با هم مخلوط میکنیم.

داخل آرد رو مثل آتشفشان گود میکنیم و مواد رو داخل گودال حفر شده تو  آرد میریزیم.

با قاشق مواد رو هم میزنیم و بعدش ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیف بشه.

طرز تهیه سمبوسه:

  پیاز و فلفل رو ریز خورد میکنیم و گوشت چرخ کرده رو بهش اضافه میکنیم سپس سرخشون میکنیم و بهش نمک و فلفل اضافه میکنیم تا خوش طعم بشه.

زمانی که کمی خنک شد،با استفاده از ابزار برش(قالب، چاقو) خمیری بشکل دایره میبریم و موادمونو وسط خمیر میریزیم و لبه های خمیرو با یه ذره آب مرطوب میکنیم تا به هم بچسبن و مثلثی میبندیمش.و داخل روغن با حجم زیاد میندازیم تا سرخ بشه.

نکته:حتما باید از مقدار زیادی روغن استفاده کنیم(بجاش نمیتونیم بزاریم تو فر)

نکته: به جای خمیر میتونیم از نان لواش هم استفاده کنیم.

موفق باشید.

+ نوشته شده در  چهارشنبه 1389/07/28ساعت 21:54  توسط M.L.S.M  |